Dekor,  Hage,  Hus,  Interiør,  Trend

Svevende design & arkitektur

Huset ser ut som noe som bare kan gjøres i et dataprogram. Det virker som om takkonstruksjonen med den innebygde første etasjen er umulig å holde opp, men beregningene er gjort riktig. Her faller ingenting, men stiger ut av de steinete omgivelsene og gjør feriehuset til en unik eiendom på Rhodos. Huset er et mesterverk av hva modig arkitektur kan gjøre – den forundrer oss, fascinerer og inspirerer. Fordi du ikke trenger en gresk øy eller James Bond for å kopiere bygningens grafiske og slående detaljer. Dette gjelder for eksempel de geometriske figurene, som er selve bygningens egen silhuett, og som danner hull til vinduer og hele glassfasaden rundt terrassen.

Når solen skinner for fullt, kan husets beboere søke skygge på terrassen, som takket være den flytende første etasjen alltid er dekket.
Infinity poolen går i flukt med toppen av steinmuren og har en fin kjølende effekt på terrassen, fordi fordampningen av vannet går opp i taket av huset og kastes ned på terrassen. Hullene i taket er vinduer slik at man kan følge med på bassenget innenfra.
“Stairway to heaven” er vi fristet til å si om denne vakre trappen til første etasje, konstruert nesten loddrett og skjermet nesten usynlig av en vegg montert av smale vertikale glasspartier.

Huset ligger tre meter over en kystvei som er skjermet av en vegg i naturstein. For å integrere huset i omgivelsene, er inngangen via garasjen i steinmuren og kan kun ses når du kommer veldig nærme. I tillegg har det blitt lagt vekt på å optimalisere utsikten ved å la bygningens åpning og vinduer stå ut mot havet. Selve huset består av et treskjelett dekket av hvitmalt gips – en lett konstruksjon som betyr at huset kan puste og raskt kan kjøles ned i den bakende solen.

Det er vanskelig å komme ut av sengen med en slik utsikt. Den gamle trebjelken på badet bryter effektivt med det moderne, og gir hele rommet et nostalgisk og autentisk preg

Huset er tegnet av arkitektene: Hornung og Jacobi Architecture Fotograf: Hornung og Jacobi Architecture