Basseng,  Dekor,  Hus,  Interiør,  Stue,  Trend

11 meter takhøyde & lounge-stemning

Med åpne platåer og blått basseng, inviterer dette huset til eventyrlige øyeblikk både inne og ute. Her er det plass til store armbevegelser og over 11 meter til taket!

I dette huset er det ikke bare det materialvalget som har vært i fokus. Belysningen har også vært helt avgjørende, og det er spesielt den som sørger for en rolig og drømmeaktig atmosfære i det store huset. Den myke strålen av lys opp mot det vakre treverket gjør hjemmet koselig til tross for storheten og de store åpne rommene.
Stilmessig følger møblene følger de myke sofaer, den dominerende bokhyllen og all kunsten den tidsriktige moderne stilen.

Fra det store biblioteket kan du gå opp til 1. etasje, hvorfra det er helt åpent. Her er det innredet et flott hjemmekontor som gjør det mulig å jobbe mens du nyter utsikten over resten av huset og det blå bassenget. Det blå bassenget blir integrert i huset, da det glir inn i ett med stuen og er omgitt av en terrasse og grønne planter.
Det eneste som skiller seg ut inne i huset er den store glassdøren, som selvsagt er skreddersydd for det store luksushuset. Med så mange flotte kvadratmeter er det ingen tvil om at huset inviterer deg til samvær og stunder som tar pusten fra deg.

I tillegg til den store åpne plassen består huset av denne treboksen, som huser mange rom og et bad
I første etasje er det åpent for den store stuen med direkte tilgang til treterrassen, hvor du kan nyte kalde drikker samt utsikt over resten av huset og det blå bassenget.
I den store åpne stuen er det direkte utsikt over bassenget og hagen gjennom det store glassgruppen. En spesialbygd bokhylle strekker seg fra gulvet og 11 meter opp til taket.